forløb

​Den tid det tager at gennemgå tandretnings-behandlingen, f.eks. vha. Invisalign varierer fra person til person. Den afhænger af hvor meget man bruger sine skinner, hvordan ønsket for behandlingen er og hvordan tænderne ser ud inden man går i gang. 

1) Konsultation hos specialtandlægen hos Tandlægerne Risskov, hvor dine tænder undersøges, eventuelt 3D-scannes og du modtager rådgivning om du kan få rettet tænder med invisalign eller der er måske er behov for almindelig tandretning med bøjler. 

2) Clincheck. Du får vha. 3D scanningsteknik muligheden for at se en demo af hvordan dine tænder og nye smil vil komme til at se ud når behandlingen er slut. 

3) Hvis du får rettet dine tænder med Invisalign får du udleveret de første skinne sæt og bliver grundigt informeret i brugen. Skinnerne er behagelige at have på og lette at fjerne. 

​​4) Du får nye Invisalign skinner hver anden uge og dit nye smil tager form. Du kan løbende følge med i hvordan dine flytter sig på plads. 

5) Inden behandlingen afsluttes sikrer vi os at du er tilfreds med resultatet og at dit nye smil er som det skal være.

Glæd dig til Invisaligns efterprøvede og æstetiske behandlings-koncept.

images-invis

70 70 55 25

 SKRIV ELLER RING

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Behandling og faglighed ligger helt i top, har aldrig oplevet bedre kvalitet. Er SÅ tilfreds med verdens bedste tandlæge. En oplevelse kombineret med venlighed og humor, herligt👍


Helle Rybrg

Efter mit første besøg hos Anne, vil jeg give de bedste anbefalinger til tandlægerne i Risskov. Anne tog sig god tid, var dygtig og lydhør. Det hele til en meget fair pris også. Varme anbefalinger herfra.


Agnete

Positiv oplevelse for første besøg, jeg er fuld tilfreds med den samtale vi havde sammen, jeg gik derfra med en dejlig oplevelse og kommer helt sikkert igen ...

Tak for jer 💕​


Sus Jordhøj

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

Har benyttet samme tandlæge i Aarhus i mange år, og var parat til at følge med som patient, i de nye lokaler i Risskov, pga stor tilfredshed.


Carsten Langballe

Ekstrem venlige, tålmodige og forstående. Oplevede professionelt behandling, råd og vejledning, hvor patienten hele tiden var i fokus.


Pernille Gotland Juul

Behagelig behandling, især for en person med angst. Personalet tager sig tid til en, viser og forklare hvad der sker, og svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales af mig


Anne-mette

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

★★★★★​

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på Google

Se også vores flotte anmeldelser på Trustpilot her.​

Adresse​

TANDLÆGERNE RISSKOV

Rolighedsvej 30

8240 Risskov

CVR: 38735993

Telefon: 70 70 55 25

E-mail: info@tandlaegernerisskov.dk

5 min fra Letbanen -stop "Vestre Strandallé"

letbanen

Bus 12 kører lige til døren

bus20

kort​

ALTID GRATIS PARKERING​

Sociale medier​

facebook-white  instagram-white  google-plus-white

​Midlertidigt ændrede åbningstider:

Mandag   08.00 - 18.00

Tirsdag    08.00 - 15.30

Onsdag   07.30 - 18.00

Torsdag   08.00 - 18.00

Fredag     08.00 - 14.00​

Lørdag      Efter Aftale

VI HAR ÅBENT NÅR DU HAR TID