Kroner og broer

En tandkrone beskytter og holder i mange år. Idag kan vi få fremstillet meget præcise, stærke og æstetiske tandkroner vha. 3D computer teknologi. 

En tandkrone beskytter og holder i mange år

Mangler der meget af en tand pga. et hul der er blevet større gennem årene, eller er en tand blevet skrøbelig pga. rodbehandling. Så er det en god ide at fremtidssikre tanden bedst muligt med en tandkrone. Tandkronen omslutter og beskytter den svækkede tand bedst muligt. Tandkronen fremstilles med høj præcision og limes så tæt at bakterier og andet ikke kan trænge ind. 

3D-teknologi og digital tandpleje er i rivende udvikling i disse år. Hos TANDLÆGERNE RISSKOV udnytter vi den tekonologi som virker og er gennemtestet. Vi modtager patienter fra hele Aarhus, Skødstrup, Egå & omegn.

Tandkroner og porcelænsfacader kan idag være med til at skabe en æstetisk løsning for dine tænder. Er tænderne slidte eller meget misfarvede af gamle fyldninger kan Porcelænsfacader og porcelænskroner være med til at genskabe dit naturlige smil. 

Det behøver ikke være det hvide Hollywood-smil, idag kan vi lave individuelle smukke smil, som ser helt naturlige ud.

Kontakt os hvis du mangler en tandkrone eller en tandbro, så tænderne kan holde sig sunde og stærke hele livet. Du kan bestille tid på telefon 70 70 55 25, men du kan også skrive til os på info@tandlaegernerisskov.dk.​ Vi besvarer alle emails samme dag.​

70 70 55 25

 SKRIV ELLER RING

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Behandling og faglighed ligger helt i top, har aldrig oplevet bedre kvalitet. Er SÅ tilfreds med verdens bedste tandlæge. En oplevelse kombineret med venlighed og humor, herligt👍


Helle Rybrg

Efter mit første besøg hos Anne, vil jeg give de bedste anbefalinger til tandlægerne i Risskov. Anne tog sig god tid, var dygtig og lydhør. Det hele til en meget fair pris også. Varme anbefalinger herfra.


Agnete

Positiv oplevelse for første besøg, jeg er fuld tilfreds med den samtale vi havde sammen, jeg gik derfra med en dejlig oplevelse og kommer helt sikkert igen ...

Tak for jer 💕​


Sus Jordhøj

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

Har benyttet samme tandlæge i Aarhus i mange år, og var parat til at følge med som patient, i de nye lokaler i Risskov, pga stor tilfredshed.


Carsten Langballe

Ekstrem venlige, tålmodige og forstående. Oplevede professionelt behandling, råd og vejledning, hvor patienten hele tiden var i fokus.


Pernille Gotland Juul

Behagelig behandling, især for en person med angst. Personalet tager sig tid til en, viser og forklare hvad der sker, og svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales af mig


Anne-mette

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

★★★★★​

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på Google

Se også vores flotte anmeldelser på Trustpilot her.​

Adresse​

TANDLÆGERNE RISSKOV

Rolighedsvej 30

8240 Risskov

CVR: 38735993

Telefon: 70 70 55 25

E-mail: info@tandlaegernerisskov.dk

5 min fra Letbanen -stop "Vestre Strandallé"

letbanen

Bus 12 kører lige til døren

bus20

kort​

ALTID GRATIS PARKERING​

Sociale medier​

facebook-white  instagram-white  google-plus-white

​Midlertidigt ændrede åbningstider:

Mandag   08.00 - 18.00

Tirsdag    08.00 - 15.30

Onsdag   07.30 - 18.00

Torsdag   08.00 - 18.00

Fredag     08.00 - 14.00​

Lørdag      Efter Aftale

VI HAR ÅBENT NÅR DU HAR TID