​Tandlægeskræk skal altid tages alvorligt

Hos Tandlægerne Risskov ved Aarhus har vi stor forståelse for tandlægeskræk. Vi modtager patienter fra hele Aarhus, Skødstrup, Egå & omegn. Vi har opnået stor erfaring med behandling og fjernelse af tandlægeskræk gennem årene. Vi lægger derfor stor vægt på at lytte og tage os tid til dit besøg.

Vi er til for kunder med tandlægeskræk

Du bør oplyse, hvis du lider af tandlægeskræk, når du bestiller en konsultation. Desuden kan du gøre opmærksom på det, når du kommer. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at gøre dit besøg på klinikken bedst muligt, og fjerne din tandlægeskræk efter få besøg. 

Vi tager os tid til hele tiden at være i dialog og vi informerer dig undervejs i behandlingen, således du kan være tryg. Vi sikrer, at du kender næste skridt.​

Du kan dele behandlingen op. Start eventuelt blot med en konsultation, hvor vi kun undersøger tænderne. Herefter lægger vi en behandlingsplan hvis du har behov for dette. Undervejs afstemmer vi forventninger så du er med i hele forløbet. Du kan du altid sige stop undervejs i en behandling, hvis du har brug for en pause.

Vi har altid god tid til alle vores patienter, uanset de har tandlægeskræk eller ej. Samtidig er vi smilende og lyttende, og husk at moderne tandbehandling kan gøres smertefrit. 

70 70 55 25

 SKRIV ELLER RING

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Behandling og faglighed ligger helt i top, har aldrig oplevet bedre kvalitet. Er SÅ tilfreds med verdens bedste tandlæge. En oplevelse kombineret med venlighed og humor, herligt👍


Helle Rybrg

Efter mit første besøg hos Anne, vil jeg give de bedste anbefalinger til tandlægerne i Risskov. Anne tog sig god tid, var dygtig og lydhør. Det hele til en meget fair pris også. Varme anbefalinger herfra.


Agnete

Positiv oplevelse for første besøg, jeg er fuld tilfreds med den samtale vi havde sammen, jeg gik derfra med en dejlig oplevelse og kommer helt sikkert igen ...

Tak for jer 💕​


Sus Jordhøj

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

Har benyttet samme tandlæge i Aarhus i mange år, og var parat til at følge med som patient, i de nye lokaler i Risskov, pga stor tilfredshed.


Carsten Langballe

Ekstrem venlige, tålmodige og forstående. Oplevede professionelt behandling, råd og vejledning, hvor patienten hele tiden var i fokus.


Pernille Gotland Juul

Behagelig behandling, især for en person med angst. Personalet tager sig tid til en, viser og forklare hvad der sker, og svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales af mig


Anne-mette

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

★★★★★​

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på Google

Se også vores flotte anmeldelser på Trustpilot her.​

Adresse​

TANDLÆGERNE RISSKOV

Rolighedsvej 30

8240 Risskov

CVR: 38735993

Telefon: 70 70 55 25

E-mail: info@tandlaegernerisskov.dk

5 min fra Letbanen -stop "Vestre Strandallé"

letbanen

Bus 12 kører lige til døren

bus20

kort​

ALTID GRATIS PARKERING​

Sociale medier​

facebook-white  instagram-white  google-plus-white

​Midlertidigt ændrede åbningstider:

Mandag   08.00 - 18.00

Tirsdag    08.00 - 15.30

Onsdag   07.30 - 18.00

Torsdag   08.00 - 18.00

Fredag     08.00 - 14.00​

Lørdag      Efter Aftale

VI HAR ÅBENT NÅR DU HAR TID