Invisalign tandretning og kosmetisk tandpleje

Hos Tandlægerne Risskov ved Aarhus, tilbyder vi kosmetisk tandpleje såsom usynlige tandretnings skinner fra Invisalign. Vi modtager patienter fra hele Aarhus, Skødstrup, Egå & omegn. De fleste vælger tandretning, så de kan få et flottere smil, men ens bid kan også være skævt og forårsage for hurtigt slid af tænderne. Kosmetisk tandpleje med skinner fra Invisalign gør tænderne så lige, som det er muligt, og holder tænderne sunde og unge. 

Kosmetisk tandpleje med usynlig tandbøjle

Tandretning med Invisalign er en gennemprøvet og sikker form for kosmetisk tandpleje. Den usynlige tandbøje bæres ca. 22 timer dagligt og skiftes til en ny hver uge. Typisk vil et tandretningsforløb vare 3-4 måneder og inkludere 10-25 usynlige skinner. Ydermere er det muligt at blege tænderne i Invisalign skinnerne samtidig med tandretningen finder sted.  

Dit smil er en investering i dig selv, fordi smilet er den korteste vej mellem to mennesker. Det åbner døre og skaber gladere omgivelser.​ Derfor har 6 millioner mennesker allerede ændret deres liv med aftagelige og næsten usynlige skinner fra Invisalign.

Vores tandlæger er naturligvis originalt certificerede i Invisalign, og deltager løbende på efteruddannelser i ind- og udland. 

​Få mere at vide om tandretning med Invisalign -ved en forundersøgelse.

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om Invisalign, eller du kan bestille tid til kosmetisk tandpleje med det samme. Forundersøgelse til Invisalign behandling koster 750 kr hos specialtandlægen. Der kan efterfølgende laves en 3D-animation som viser hvordan dine tænder kan blive rettet, og det giver et fint indblik i det mulige endelige resultat. 

Du kan bestille tid ved at ringe til os på telefon 

70 70 55 25, eller du kan sende en e-mail til os på info@tandlaegernerisskov.dk.

70 70 55 25

 SKRIV ELLER RING

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Behandling og faglighed ligger helt i top, har aldrig oplevet bedre kvalitet. Er SÅ tilfreds med verdens bedste tandlæge. En oplevelse kombineret med venlighed og humor, herligt👍


Helle Rybrg

Efter mit første besøg hos Anne, vil jeg give de bedste anbefalinger til tandlægerne i Risskov. Anne tog sig god tid, var dygtig og lydhør. Det hele til en meget fair pris også. Varme anbefalinger herfra.


Agnete

Positiv oplevelse for første besøg, jeg er fuld tilfreds med den samtale vi havde sammen, jeg gik derfra med en dejlig oplevelse og kommer helt sikkert igen ...

Tak for jer 💕​


Sus Jordhøj

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

Har benyttet samme tandlæge i Aarhus i mange år, og var parat til at følge med som patient, i de nye lokaler i Risskov, pga stor tilfredshed.


Carsten Langballe

Ekstrem venlige, tålmodige og forstående. Oplevede professionelt behandling, råd og vejledning, hvor patienten hele tiden var i fokus.


Pernille Gotland Juul

Behagelig behandling, især for en person med angst. Personalet tager sig tid til en, viser og forklare hvad der sker, og svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales af mig


Anne-mette

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

★★★★★​

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på Google

Se også vores flotte anmeldelser på Trustpilot her.​

Adresse​

TANDLÆGERNE RISSKOV

Rolighedsvej 30

8240 Risskov

CVR: 38735993

Telefon: 70 70 55 25

E-mail: info@tandlaegernerisskov.dk

5 min fra Letbanen -stop "Vestre Strandallé"

letbanen

Bus 12 kører lige til døren

bus20

kort​

ALTID GRATIS PARKERING​

Sociale medier​

facebook-white  instagram-white  google-plus-white

​Midlertidigt ændrede åbningstider:

Mandag   08.00 - 18.00

Tirsdag    08.00 - 15.30

Onsdag   07.30 - 18.00

Torsdag   08.00 - 18.00

Fredag     08.00 - 14.00​

Lørdag      Efter Aftale

VI HAR ÅBENT NÅR DU HAR TID