​Tandimplantat - smertefrit

Hos Tandlægerne Risskov i Aarhus, har vi stor erfaring og høj uddannelse indenfor behandling med tandimplantater. Vi modtager patienter fra hele Aarhus, Risskov, Egå, Skødstrup, Lystrup & omegn.

Tandimplantater kan i næsten alle tilfælde erstatte en, flere eller alle  tænder. Implantater kombineret med med krone, bro eller delprotese muliggør en fastsiddende tand-konstruktion hvor de naturlige tænder engang var.

Implantatbehandlinger er smertefri og foregår i et afslappet miljø. I nogle tilfælde kan vi erstatte din manglende tand på en og samme dag.

Implantat med hurtig, effektiv og smertefri heling, til konkurrenedygtig pris.

Et tandimplantat er en kunstig tandrod af titanium, som er ca. 10 millimeter langt og 4 millimeter bredt. Implantatet er udformet som en lille skrue, der er sandblæst på overfladen. Det er proteinbehandlet, så det nyindsatte implantat vil tiltrække blodceller og hele hurtigt og smertefrit.

Hos Risskov implantatklinik bruger vi kun sikre og langtidstestede tandimplantater, som f.eks. Straumann, Astra og Nobel. Implantatbehandlingerne udføres til en konkurrencedygtig pris. 

Der kan være tilfælde, hvor der mangler kæbeknogle, men det kan vi genopbygge smertefrit, ofte sammen med implantat-isættelsen. Vi benytter kun de bedste materialer og tekniker for at sikre implantatbehandlingen finder sted på bedst mulig vis.

Hos Tandlægerne Risskov bliver du behandlet af internationalt uddannede specialister med verdens førende implantatsystemer. Nyeste teknologi gør det muligt at udføre implantatbehandling hurtigt, prisbevidst og 100% smertefrit.

Tandlæge Ulrik Holm-Christoffersen har gennemført en 2-årig specialist uddannelse i Implantater ved Frankfurt Universitet og har opnået Universitetstitlen Master of Oral Implantology. Ulrik underviser desuden i kirurgi og implantater ved Tandlægeskolen i Aarhus.​

Risskov Implantatklinik modtager henvisninger indenfor tandimplantatimplantatbehandling fra andre klinikker.​

Kontakt os for at høre mere om et tandimplantat - gratis forundersøgelse.

Du kan bestille en konsultation på telefon 70 70 55 25, hvis du skal have et implantat, eller hvis du ønsker et priseksempel på et tandimplantat. Eller du kan skrive til os på info@tandlaegernerisskov.dk.

Se mere patient information på:​

nordic.straumann.com/da/patients.html

1

2

3

4

5

6​

70 70 55 25

 SKRIV ELLER RING

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Behandling og faglighed ligger helt i top, har aldrig oplevet bedre kvalitet. Er SÅ tilfreds med verdens bedste tandlæge. En oplevelse kombineret med venlighed og humor, herligt👍


Helle Rybrg

Efter mit første besøg hos Anne, vil jeg give de bedste anbefalinger til tandlægerne i Risskov. Anne tog sig god tid, var dygtig og lydhør. Det hele til en meget fair pris også. Varme anbefalinger herfra.


Agnete

Positiv oplevelse for første besøg, jeg er fuld tilfreds med den samtale vi havde sammen, jeg gik derfra med en dejlig oplevelse og kommer helt sikkert igen ...

Tak for jer 💕​


Sus Jordhøj

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

Har benyttet samme tandlæge i Aarhus i mange år, og var parat til at følge med som patient, i de nye lokaler i Risskov, pga stor tilfredshed.


Carsten Langballe

Ekstrem venlige, tålmodige og forstående. Oplevede professionelt behandling, råd og vejledning, hvor patienten hele tiden var i fokus.


Pernille Gotland Juul

Behagelig behandling, især for en person med angst. Personalet tager sig tid til en, viser og forklare hvad der sker, og svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales af mig


Anne-mette

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

★★★★★​

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på Google

Se også vores flotte anmeldelser på Trustpilot her.​

Adresse​

TANDLÆGERNE RISSKOV

Rolighedsvej 30

8240 Risskov

CVR: 38735993

Telefon: 70 70 55 25

E-mail: info@tandlaegernerisskov.dk

5 min fra Letbanen -stop "Vestre Strandallé"

letbanen

Bus 12 kører lige til døren

bus20

kort​

ALTID GRATIS PARKERING​

Sociale medier​

facebook-white  instagram-white  google-plus-white

​Midlertidigt ændrede åbningstider:

Mandag   08.00 - 18.00

Tirsdag    08.00 - 15.30

Onsdag   07.30 - 18.00

Torsdag   08.00 - 18.00

Fredag     08.00 - 14.00​

Lørdag      Efter Aftale

VI HAR ÅBENT NÅR DU HAR TID