Bøjletyper

Invisalign - Clear Aligner - Usynlig Tandretning

En diskret form for tandretning hvor tænderne rettes med tynde gennemsigtige plastskinner. Hver skinne bæres 1-2 uger hvorefter man skifter til et nyt skinnesæt. Ca. hver 5. uge kommer man til kontrol hos specialtandlægen, for at sikre at behandlingen skrider korrekt frem. Skinnertages let af og på ved spisning og tandbørstning, men skal bæres 22 timer i døgnet for at behandlingen skrider rigtigt frem. 

Varigheden af behandlingen varierer, alt efter hvor meget og hvor mange tænder der skal rettes. Ikke alle tandretninger kan foregå 100% ved hjælp af Invisalign, men behøver også fast apparatur i en periode. Få et præcis vurdering af dine muligheder for at få drømmesmilet med denne gennemprøvede diskrete form for Invisalign tandretning, hos Tandlægerne Risskovs Specialtandlæge i Tandretning.

Book en tid hos vores fuldt certificerede Specialtandlæge og få et uforpligtende bud på din Invisalign-vej til drømmesmilet! 

Fast apparatur (togskinner) - Almindelig tandretning eller med Æstetiske gennemsigtige brackets.

 

Fast apparatur har den fordel at det gør det muligt på specialtandlægen at lave hele spektret af tandflytninger. Dvs. at tandretning med fast apparatur kan lave alle tandbevægelser fra det større til de helt små finesser. Tandretning kan idag laves mere æstetisk i behandlingsfasen, og hos Tandlægerne Risskov tilbyder vi tandretning med æstetiske bøjler lavet af keramik. De er gennemsigtige og tråden er hvid. Det giver et mere diskret udtryk i den fase hvor man går med bøjlerne. ​

Få et præcist og personligt bud på hvad der er din vej til drømmesmilet. Book en indledende og uforpligtende konsultation hos vores specialtandlæge. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej, den er kortere end du tror!

70 70 55 25

 SKRIV ELLER RING

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Behandling og faglighed ligger helt i top, har aldrig oplevet bedre kvalitet. Er SÅ tilfreds med verdens bedste tandlæge. En oplevelse kombineret med venlighed og humor, herligt👍


Helle Rybrg

Efter mit første besøg hos Anne, vil jeg give de bedste anbefalinger til tandlægerne i Risskov. Anne tog sig god tid, var dygtig og lydhør. Det hele til en meget fair pris også. Varme anbefalinger herfra.


Agnete

Positiv oplevelse for første besøg, jeg er fuld tilfreds med den samtale vi havde sammen, jeg gik derfra med en dejlig oplevelse og kommer helt sikkert igen ...

Tak for jer 💕​


Sus Jordhøj

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

Har benyttet samme tandlæge i Aarhus i mange år, og var parat til at følge med som patient, i de nye lokaler i Risskov, pga stor tilfredshed.


Carsten Langballe

Ekstrem venlige, tålmodige og forstående. Oplevede professionelt behandling, råd og vejledning, hvor patienten hele tiden var i fokus.


Pernille Gotland Juul

Behagelig behandling, især for en person med angst. Personalet tager sig tid til en, viser og forklare hvad der sker, og svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales af mig


Anne-mette

Læs flere anmeldelser fra Trustpilot her

★★★★★​

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på Google

Se også vores flotte anmeldelser på Trustpilot her.​

Adresse​

TANDLÆGERNE RISSKOV

Rolighedsvej 30

8240 Risskov

CVR: 38735993

Telefon: 70 70 55 25

E-mail: info@tandlaegernerisskov.dk

5 min fra Letbanen -stop "Vestre Strandallé"

letbanen

Bus 12 kører lige til døren

bus20

kort​

ALTID GRATIS PARKERING​

Sociale medier​

facebook-white  instagram-white  google-plus-white

​Midlertidigt ændrede åbningstider:

Mandag   08.00 - 18.00

Tirsdag    08.00 - 15.30

Onsdag   07.30 - 18.00

Torsdag   08.00 - 18.00

Fredag     08.00 - 14.00​

Lørdag      Efter Aftale

VI HAR ÅBENT NÅR DU HAR TID